Shtegu i gjelbër 2020

    Shtegu i gjelbër 2020

EDS Foundation, Bike Club Tirana in collaboration with the Parks and Recreation Agency - Tirana Municipality brings the first "Green Trail 2020" race on February 2, 2020. The most challenging CrossCountry Mountain Bike race will follow the Tirana-Golem 68km route.

Calendar:

January 10, 2020- Opening of registrations

January 31, 2020- Closing of registrations

February 2, 2020- Race Day

Place of collection: Air Albania Square

 

General Classification:

First place: 500 Euro

Second place: 300 Euro

Third place: 150 Euro

Fourth place: XC Helmet from Pilot.al

Fifth Place: MTB T-shirt by Pilot.al

Sixth place: MTB Gloves from Pilot.al

Data: 2 shkurt

Ora: 3:30 PM – 6:30 PM

Vendodhja: Sheshi "Air Albania"

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies