Ergys Zhabjaku - FISH TANK

    Ergys Zhabjaku - FISH TANK

Ergys Zhabjaku rikthehet me një ekspozitë personale për të prezantuar ciklin e fotografive abstrakte të titulluar “Fish Tank”. Këto punë përfaqësojnë një tjetër hap përpara në karierën e artistit. Ky projekt përcjell raportin e qënies me universin dhe kohën, me dy skajet e saj, lindjen dhe vdekjen, të cilat përcaktohen tek njeriu si fillimi dhe fundi. Por e gjithë kjo bën sens vetëm nëse koha dhe krijesa mbajnë memorie, në të kundërt fillimi dhe fundi janë e njëjta gjë.

Date: January 23-March 7

Time: 6–8 PM

Location: Gallery 70 Contemporary Art

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies