Galaksia

    Galaksia

Vepra bashkëkohore e Howard Barker, me regji të Rovena Lule Kuka dhe më një kast të mrekullueshëm aktorësh vjen së shpejti në skenën e ArTurbinës.

Data: 13-20 shkurt

Ora: 7 PM

Vendi: ArTurbina