Mozaiku i Krujës në Pazarin e Ri në Tiranë

    mozaiku Kruja Pazari i ri Tirane

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Shoqaten TID Kruja, Bashkine Kruje dhe Agjencine per Zhvillim Rajonal 2, me mbeshtetjen e Znj. Eglantina Gjermeni dhe Z. Erion Veliaj organizojne eventin "Mozaik Kruje" . Nje dite dedikuar Krujes, ne Pazarin e Ri te Tiranes. Ne kete dite do te kete aktivitete te larmishme si: kenge dhe valle popullore dhe qytetare, panairi i produkteve artizanale, kulinari, shfaqje mode etj.

Data: 11 Tetor

Ora:  11:00-20:30

Vendi: Pazari i Ri, Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies