Shfaqje baleti Carosu nga trupa Mvula Sungani Physical Dance ne Teatrin e Operas dhe Baletit

Shfaqje baleti "Carosu" nga Mvula Sungani Physical Dance ne Teatrin Kombetar te Operas dhe Baletit. Kjo eshte nje koreografi kontemporane me teknika cirku, e cila ka te beje me levizjet e trupit pa mbeshtetjen e ndonje pajisje teknike. 

Vendi: Teatri i Operas dhe Baletit, Tirane Ora: 19:00 Data: 15/11/2016

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies