Ekspozita Botërore e Fotografive të Shtypit 2019- Tiranë Shqipëri

Vizitoni Ekspozitën Botërore të Fotografive të Shtypit 2019 në turneun e saj në mbarë botën, duke shfaqur tregimet që kanë rëndësi me fotografinë nga Konkursi i Fotografisë Botërore Botërore 2019. Ekspozita e vitit 2019 përmban Foto Botërore të Shtypit të Vitit. Fituesit u zgjodhën nga një juri e pavarur që shqyrtoi më shumë se 78.801 fotografi të futura nga 4.738 fotografë nga 129 vende.

Data: 6-27 shkurt

Koha: 10AM-5PM

Vendndodhja: Muzeu Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies