Muzeu i Dëgjimit

    Muzeu i Dëgjimit

Të premten, 17 Janar 2020, prej orës 20:00, Tulla Record Store do të rihapet duke filluar me një program special edukativ dhe social për adhuruesit e muzikës - Muzeu i Dëgjimit.

Qëllimi i këtij programi është vlerësimi muzikës cilësore dhe sidomos mbrojtja e saj nga degradimi që është duke ndodhur në vitet e fundit.

Ngjarjen e parë do të fillojë me një mysafir tepër special: z.Joe Boyd, producent dhe shkrimtar amerikan i cili ka punuar me shumë artistë të famshëm, duke përfshirë edhe grupin e madh Pink Floyd.

Data: 17 janar

Ora: 20:00 PM

Vendodhja: Qendra Kulturore Tulla

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies