Fqinj- i Huaj- Fqinj

    Fqinj- i Huaj- Fqinj

Instalacioni ‘Fqinj - i Huaj - Fqinj…’ merr në konsideratë kangjellat kaq të pranishme në hapësirën urbane të Tiranës. Ato funksionojnë si kufizues, ndarës, shënjues të pronës private. Pamja e tyre shpesh herë ‘kërcënuese, përjashtuese’, nuk ndryshon as nga dekoret që ato mbartin. Ky instalacion propozon një koreografi të re për këto objekte, duke ua zhveshur në këtë mënyre rolin e tyre parësor ‘përjashtues kërcënues’ e duke u dhënë një rol të ri lidhjesh e përsëritjesh.

Data: 23 janar
Koha: 6:30 PM
Vendndodhja: Ministria e Kulturës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies