Misioni i bletëve

    Misioni i bletëve

“Misioni i bletëve” është shfaqja më e re për vogëlushët që vjen premierë në skenë duke filluar nga data 18-19 Janar. Kjo vepër nëpërmjet argëtimit të fëmijëve dhe edukimit të tyre me teatër, synon t’u prëçojë atyre dy temave të rëndesishme që janë: të këqinjtë e pësojnë gjithmon, dhe rëndësia e të ngrënit shëndetshëm.

Data: 18 janar-29 mars, cdo të diel

Ora: 11 AM

Vendi: Teatri Kombetar Eksperimental "Kujtim Spahivogli"

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies