Letra

    Letra

“Letra” është një vepër që flet mbi mjerimin që gjeneron dashuri, një mjerim të përbashkët, të jetës së gjithkujt, të historisë së një pjese të botës në një qytet malor, e cila është si shtëpia që na mungon dhe jeta që nuk mund ta rilexojmë.

Data: 31 Janar, 1, 2, 7, 8, 9 Shkurt

Ora: 19:00 PM

Vendi: Teatri Metropol