Një skedar apo ndoshta dy - Mënyrat e fotografimit

    Një skedar apo ndoshta dy - Mënyrat e fotografimit

Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi” rikthehet me ekspozitën "Një skedar apo ndoshta dy - Mënyrat e fotografimit", të artistit Armin Linke, një ndër artistët italianë më interesantë e të afirmuar në skenën ndërkombëtare.

Data: 11 Janar

Ora: 18:00

Vendi: Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies