Delja e Detit

    Delja e Detit

Ju ftojmë që këtë fundjave të ndiqni shfaqjen : ''Delja e Detit' e cila përtej argëtimit përcjell mesazhe për mbrojtjen e natyrës!

Prindër,  nxitoni të prenotoni biletën tuaj !

Data: 11-12 Janar

Ora: 10: 30 -11: 30 AM

Vendi: Teatri i Kukullave

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies