Farka Enduro dhe Vespa Show Fest

    Liqeni i Farkes Tirane

Enduro Albania, Vespa Fanatic Tirana ne bashkepunim me Bashkinë e Tiranës dhe Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit, organizojnë Farka Enduro & Vespa Show Fest në datën 30 Shtator 2017.

Aktivitetet fillojnë në oret e paraditës, duke përfshirë sport, argëtim dhe lojëra rekreative për fëmijë dhe të rinj, mbjellje bimesie, për të vijuar deri në orët e vona të mbrëmjes me ritme popullore, latin dance, dj music, dhe banda të mirënjohura muzikore që do të performojne live, barbeqye & drink. Emocione dhe adrenaline në orën 17.00 nga Moto show, Mountain Bike Show.

Data: 30 Shtator

Ora: 10.00 – 22.00

Vendi: Liqeni i Farkës

Distanca: 8 km nga Tirana

Drejtimi: Në lindje të qytetit 

Informacione per Liqenin e Farkës: https://goo.gl/GTdo2i

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies