Revizori – Një komedi satirike

    Revizori – Një komedi satirike

"Revizori" është një komedi satirike nga shkrimtari i madh rus Nikolaj Gogol. Vepër e cila është konsideruar si një nga komeditë më të bukura e shkruar ndonjëherë në këtë gjuhë.

Për të mos u humbur, vetëm 4 netë me regji nga Driada Dervishit, në Arturbina (salla e madhe 400).

Data: 9-10-11-12 janar

Ora: 18:00

Vendi:Salla e madhe ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies