DisneyLand Show - Pazari i Ri

    DisneyLand Show - Pazari i Ri

The New Bazaar concludes the calendar of end-of-year events with a fantastic musical that will feature Disney characters

A special show with the most beloved fairy tale songs will be performed by @ silhouette.dance artists

Data: 29 dhjetor

Ora: 11:00 AM

Vendodhja: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies