Apostoli dhe miqtë

    Apostoli dhe miqtë

Ky do të jetë një koncert bamirësie, në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti i 26 Nëntorit, në të cilin do të perfomojnë : GAQO APOSTOLI, KASTRIOT TUSHA, ROVENA DILO, XHOIDEN DERVISHI, EMI BOGDO dhe GRUPI MUZIKOR " FUQIA E DASHURISË".

Data: 28 dhjetor

Ora: 7:30 PM

Vendodhja: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies