Shfaqja teatrale - Këngëtarja tullace

    Shfaqja teatrale - Këngëtarja tullace

Grupi ATA në bashkëpunim me regjisoren Anila Balla kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në shfaqjen e Teatrit të Atyre me veprën “Këngëtarja tullace” të Eugéne Jonesco-s.

Datë 28 dhjetor | ora 19.00 | Teatri Kombëtar | Tiranë

Datë 29 dhjetor | ora 17.00 | Teatri në Pallatin e Kulturës | Kamëz

Data: 28-29 dhjetor

Ora: 7 PM

Vendi: Teatri Kombëtar i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies