Krishtlindje dhe Diell në Re

    Krishtlindje dhe Diell në Re

Dëshira më e madhe e një plaku prej dëbore, ishte të krijonte miq…

Dëshira më e madhe e shqiptarëve në këtë fundvit, është të jemi mirë dhe së bashku!

Por dëshira më e madhe e fëmijëve, është që të na argëtojnë me talentin dhe punën e tyre!

Jo një ditë, as dy, por tri ditë festë me energjinë e pashteruar të fëmijëve! Java e Krishtlindjes, festohet kaq bukur në Re; ku fëmijët do ta pushtojnë Renë e bardhë, në këto ditë ku as Dielli nuk do të kursehet! 24 & 26 Dhjetor ora 18:00 vijnë fëmijët e “Swan Dance Studio” dhe “Tada Dance”, kurse të premten, më 27, vijnë fëmijët e “Dance Studio Kids”.

Data: 24-27 dhjetor

Ora: 6 PM

Vendi: Instalacioni Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies