MUZIKALI - ANNIE

    MUZIKALI ANNIE

Muzikali ‘Annie” vjen për herë të parë në Shqipëri në 24 dhjetor. Shfaqja e parë do i dedikohet fëmijëve të dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit 2019. Ata do të jenë të ftuar në Sallën e Madhe te ArTurbina, për të njohur ANNIE-n , jetimen e vogël, e cila nuk e humb kurrë shpresën dhe optimizmin, pavarësisht rrethanave ku ndodhet. Ky është pikërisht mesazhi që kërkojmë t'i përcjellim spektatorëve tonë të vegjël.

Data: 24-27 dhjetor

Ora: 5 PM

Vendi:ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies