Le të vallëzojmë

    Grand Gala - ALLES WALZER

Orkestra, Kori dhe Trupa e Baletit, bashkë në një mbrëmje të paharrueshme, në sallën e Pallatit të Kongreseve më 28 dhjetor, ora 19:00. Një Gala magjike me valset dhe pjesët më të bukura të Strauss dhe autorëve të tjerë vjeneze që do të interpretohen nga artistët e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Data: 28 DHJETOR

Ora: 19:00 PM

Vendi: Pallati i kongreseve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies