Edhe Santa udhëton me biçikletë

    Edhe Santa udhëton me biçikletë

Të premten e fundit të muajit, më 27 dhjetor, sic është tradita, mblidhemi te Piramida në orën 18:00 për të bërë xhiron e fundit për këtë vit nëpër rrugët e Tiranës. Për t'ju përshtatur atmosferës së fundvitit, kemi vendosur që këtë Critical Mass të pedalojmë me kapuç babagjyshi.

Data: 27 dhjetor

Ora: 6 PM – 8 PM

Vendi: Piramida e Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies