Jenny Oaks Baker Në Tiranë

    Jenny Oaks Baker Në Tiranë

Jenny Oaks Baker dhe Family Four do të mbajnë një koncert në Tiranë. Hyrja është falas! Rezervoni biletët tuaja te http://tiny.cc/jennyoaksbaker

Data: 27 dhjetor

Ora: 7 Pm

Vendi: Katedralja Orthodhokse "Ngjallja E Krishtit"