Koncert Instrumental Violine

    Koncert Instrumental Violine

Ejani të ndiqni koncertin e Violinës nga nxënësit e shkollës "Dëshmorët e Lirisë" nën mbikqyrjen e mësueses Entiola Vika. Vogëlushët e talentuar do të interpretojnë disa nga meloditë më të bukura të Krishlindjeve si:

Jingle Bells

  • We wish you a merry christmas
  • White Christmas
  • The first Nowell
  • Feliz navidad
  • Pjese solistike Shqiptare

Data: 24 Dhjetor 2019

Ora: 18:00

Vendi: Sheshi Rekreativ, Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies