Ansambli popullor i kengeve dhe valleve në Open Air

    Ansambli popullor i kengeve dhe valleve në Open Air

Ansambli popullor i kengeve dhe valleve ne nje shfaqje te hapur ne Pazarin e Ri ne dy net te paharrueshme. Nata e pare: Grupi i Valltareve do te performojne disa nga vallet me autentike te trevave te ndryshme Shqiptare te shoqeruar nga solistet e Ansamblit. Nata e dyte: 6 prej kengetareve me te mire te Ansamblit do te kendojne live shume nga kenget me te bukura tradicionale.

Data: 27 dhjetor

Koha: 12 PM

Vendi: Pazari i Ri