Koncert i Bandës së Qytetit

    Koncert i Bandës së Qytetit

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, organizon më 22 Dhjetor ora 11:00 koncertin e "Bandës së Qytetit". Në një natë feste, nën tingujt muzikorë të orkestrës frymore do të luhen partiturat hite të këngëve të festave të fundvitit.

Data: 26 janar

Koha: 11 AM

Vendi: shëtitorja "Murat Toptani"

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies