Shfaqja e filmit- Campeones

    Shfaqja e filmit- Campeones

Për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara (3/12) dhe Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut (10/12), Ambasada Spanjolle në Tiranë do të ketë një projeksion filmi, si përfundim i të premtevë të kinematografisë spanjolle në Marubi Film dhe Multimedia Academy. Pas shqyrtimit, ata do të mbajnë një debat mbi të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, në të cilin do të adresohet menaxhimi urgjent i personave me aftësi të kufizuara.

Data: 19 Dhjetor

Koha: 7 PM

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies