Ekspozita kolektive - IN paper and plex

    Ekspozita kolektive - IN paper and plex

Gallery70 ka kënaqësinë të prezantojë "IN paper & plex" ekspozitë kolektive e tre artistëve Orion Shima, Ergys Zhabjaku dhe Jon Kraja,nga 26 nëntor 2019 në 7 janar 2020.

Data: 19 dhjetor – 7 janar 2019

Ora: 6 PM – 8 PM

Vendi: Gallery70

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies