Këpucët e kuqe

    Këpucët e kuqe

Një kryevepër artistike ju pret me datë :

19/12/2019

Ora 18:00

Biletat e shfaqes i gjeni në rrugën e Kavajës, sipër Proper Pizza, në katin e dytë. Tek dyqani Bel Eve. Nxitoni te rezervoni biletën tuaj. Vendet janë të limituara.

Data: 19 Dhjetor 2019

Ora: 6 PM

Vendi: Teatri i Kukullave

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies