Princesha mbi bizele

    Princesha mbi bizele

Një shfaqje teatrale për të mos u humbur po përgatitet si dhuratë e këtij fundviti për të gjithë ju nga superfëmijët e TISS. Mjeshtërja e skenës për fëmijë, Regjizore Shegushe Bebeti, po përgatit fëmijët Tiss në një shfaqje teatrale ku ata do të tregojnë vlerat e tyre si aktorë të talentuar.

Data: 23 Dhjetor 2019

Ora:6 PM

Vendi: TISS - Qendra e Sherbimeve dhe Trajtimit Psikosocial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies