E Merkura E Filmit "Los Lunes Al Sol"

    E Merkura E Filmit "Los Lunes Al Sol"

Kete te mërkure do të shfaqim filmin "Los lunes al sol" te regjisorit Fernando Leon de Aranoi. Filmi eshte i zhanrit komedi-dramë dhe do të jetë me titra në shqip. Ju mirëpresim!

Data: 18 Dhjetor 2019

Ora: 6 PM -8 PM

Vendi: Libraria Tirana Times