Princesha Teuta

Ditën e Ejnte, datë 28 shtator, ora 17:30 te Lulishtja pranë Presidencës ”Princesha Teutë” është historia që aktorët e Teatrit të Kukullave do të tregojnë për fëmijët.

Prindër të dashur, sillni fëmijët për të ndjekur këtë shfaqje që i afron me historinë, në një ndërthurje artistike mes muzikës sonë popullore e qytetare, valleve e kostumeve shumëngjyrëshe ku të vegjlit edukohen me traditën dhe folklorin tonë.

Data: 28 Shtator

Ora: 17.30

Lulishtja pranë Presidencës Bulevardi Dëshmorët e Kombit,  Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies