Ekzpozita EUnderground

    Ekzpozita EUnderground

Ekspozita “EUnderground” synon të sjell pranë qytetarëve shqiptarë tek Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” (Salla Gëte) një çështje shumë të veçantë e cila ka mar shumë pak vëmendje. Ekspozita nxjerr në pah një pjesë të fshehtë dhe ende pak të njohur të trashëgimisë kulturore të ish vendeve komuniste: fusha e kulturës “Underground” gjatë viteve 1948-89’. Titulli i ekspozitës i referohet lëvizjeve kulturore alternative të asaj periudhe si mënyra shumë të rëndësishme opozitare të krijuesve dhe shoqërisë civile në vendet e Europës Lindore gjatë Komunizmit.

Data: 17 - 21 dhjetor 2019

Ora: 7 PM - 9 PM

Vendi: Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies