Elina Duni - Vlashent Sata, Koncert për Down Syndrome Albania

    Elina Duni - Vlashent Sata, Koncert për Down Syndrome Albania

Elina Duni dhe Vlashent Sata do të organizojnë një koncert bamiresie  për  Down Syndrome Albania. Biletat shiten përmes Easy Pay: https://ticket.easypay.al/concerts/DSA

Data: 21 dhjetor 2019

Ora: 8 PM - 11 PM

Vendi:  Katedralja Orthodhokse "Ngjallja E Krishtit"