Buzëqesh me fëmijët

    Buzëqesh me fëmijët

Festat e Fundvitit janë një moment ideal reflektimi dhe vëmendjeje për më të çmuarit - Fëmijët! Nën moton “Buzëqesh me Fëmijët”, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë, mbledh në një program festiv me datë 23 dhjetor fëmijët e punëtorëve të APR dhe fëmijët në nevojë. Gëzimi, loja, festa e tyre është bekim, shërim për gjithë shoqërinë.

Data: 23 dhjetor 2019

Ora: 11 AM- 2 PM

Vendi:  Parku Olimpik "Feti Borova"

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies