Epsh dhe lakmi

    Epsh dhe lakmi

Një nga veprat më të fuqishme të Eugene O'Neill sjellë me regji të Endri Cela dhe interpretimin e Gezim Rudi,Dasara Xhangolli vjen në skenën e ArTurbina këtë fundjav. Rezervim biletash: 0695717746

Data: 19- 29 dhjetor 2019

Ora: 19:00 PM

Vendi:  ArTurbina