Projeksion filmi - Art Girls

    Projeksion filmi - Art Girls

ZETA Galeri ka kënaqësinë t’ju ftojë në projeksionin e filmit dokumentar “Art Girls” në vazhdim të bashkëpunimit me Goethe - Zentrum Tiranë, ku një artist bashkëkohor shqipëtar është ftuar për të përzgjedhur një film nga arkiva e filmit, e Goethe - Institut dhe të prezantojë zgjedhjen e tij për publikun e ZETA’s. Artistja e ftuar, që ka përzgjedhur filmin, është Alketa Ramaj.

Data: 13 dhjetor 2019

Ora: 18:00

Vendi: Zeta Galeri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies