Luksi i një stili italian

    Luksi i një stili italian

Nga 10 deri në 20 dhjetor në Muzeun Kombëtar të Historisë në Tiranë do të jetë e hapur ekspozita e re e ideuar nga Simone Micheli, "Luksi i një stili italian".

Data: 10-20 dhjetor

Koha: 9: 00 AM - 19: 00 PM

Vendi: Muzeu Kombëtar i Historisë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies