8 Femra

Në Teatrin Kombëtar komedia misterioze me nota muzikali “8 Femra” ,në datat 27,28,29,30 Shtator dhe 1 Tetor ora 19:00, nën interpretimin e aktoreve : Yllka Mujo, Olta Daku, Zamira Kita, Rajmonda Bulku, Merita Cocoli, Klodiana Keco, Paola Kodra, Blerta Belliu, Ilda Pepi me regji të Driada Dervishit, kostumografi Berina Kokona e skenë nga Fjoralba Prifti, konsulencë muzikore Adrian Jorgji, Yllka Mujo e Metila Dervishi. Rezervimet në nr. 04 222 3022 Orari biletarise 9:00-13:00 dhe 16:00-19:00.

Date: 27.28,29.30 Shtator dhe 1 Tetor   

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Kombetar