Grinçi vjedh Krishtlindjet

    Grinçi vjedh Krishtlindjet

Për të gjithë miqtë e vegjël,Teatri i Kukullave sjell në skenë “Grinçi vjedh Krishtlindjet”.  Grinçi zgjedh këtë herë të rrëmbeje vec zemrat e fëmijëve dhe ti ftojë ata kudo që janë , për të festuar në shtëpinë më të bukur në botë... ne Teatrin e kukullave !

Data: 21- 22 dhjetor

Ora: 10: 30 AM, 11: 30 AM

Vendi: Teatri i Kukullave

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies