Pianodrom7 – Tastat e zeza dhe të shpresës

    Pianodrom7 - Black Keys of Hope

Edicioni i shtatë i festivalit pianistik “Pianodrom”, i organizuar prej mjeshtrit të kompozimit shqiptar, Aleksandër Peçi, kontribuon në ringritjen e zonave të prekura nga tërmeti 26 nëntorit. Publiku që do të ndjekë koncertet, ku do të interpretojnë disa prej emrave më në zë të pianistikës shqiptare, është i ftuar sipas dëshirës të japë një konribut për rindërtimin e pasojave të tërmetit. Emri, kontributi, dhe firma e dhuruesve do të shkruhen në një liste tek hyrja e koncerteve.

Data: 18 dhjetor

Ora: 7:00 PM

Vendi: salla Black Box UA

Data: 19 dhjetor

Ora: 7:00 PM

Vendi: Akademia e Shkencave

Data: 20 dhjetor

Ora: 7:30 PM

Vendi: Akademia e Shkencave

Data: 21 dhjetor

Ora: 7:00 PM

Vendi: Liceu Artistik

Data: 22 dhjetor

Ora: 7:00 PM

Vendi: Liceu Artistik

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies