Sot në Mbrëmje-Lola Blau

    Sot në Mbrëmje-Lola Blau

Argëtohuni këtë të shtunë dhe të dielë me një histori fantastike, plot humor dhe muzikë, nën interpretimin e aktorëve të mirënjohur Eva Alikaj dhe Andon Koço shoqëruar nga pianisti Herton Mikeli.

Data: 14 - 15 dhjetor

Ora: 7:00 PM

Vendi: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies