Eja këndo me ne

    Eja këndo me ne

Nata finale e ndarjes së çmimeve të projektit më të madh të edukimit në TKOB, në kuader të kalendarit “Edukimi përmes kulturës”. “Eja këndo me ne” shpall më 13 dhjetor koret fituese të 10-të shkollave të reja të kryeqytetit, që i bashkangjiten 40-të shkollave të tre sezoneve më parë.

Data: 13 dhjetor

Ora: 7 PM

Vendi: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies