Frank Sinatra Tribute Show

    Frank Sinatra Tribute Show

Frank Sinatra Real Tribute Show për herë të parë në Tiranë me 20.12.2019 në Tirana Theatre. Një prej zërave më të dalluar në paraqitjet e tija skenike shpalosë hitet më të mira nga i madhi Frank Sinatra. Biletat janë tashmë në shitje dhe numri I tyre është i kufizuar. Publiku dhe fansat e Frank Sinatra do të munden ti blejnë ato në Radio Bar te  Blloku me çmim 1000 lekë nga data 02.12.2019.

Data: 20 dhjetor

Ora: 8 PM

Vendi: Teatri “Tirana”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies