Të Mirësjellshmit - Muzikal Live për fëmijë

    Të Mirësjellshmit - Muzikal Live për fëmijë

Ju prezantojmë projektin më të ri muzikor të Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana në bashkëpunim me All In Band Albania i cili synon të prodhojë dhe promovojë muzikë cilësore për femije, nën ritmet Jazz, Blues, Swing, Salsa, etj.

Data: 7 dhjetor – 15 dhjetor

Ora:11 AM

Vendi: Teatri Metropol

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies