Eksperimenti më i madh botëror i kontaktit vizual

Për herë të parë në Shqipëri, vjen eksperimenti më i madh botëror i kontaktit vizual. Për një minutë kontakt sy më sy me njëri tjetrin në publik, për të ringjallur ndjeshmëritë e përbashkëta njerëzore në Tiranë. Ky projekt është pjesë e www.eyecontactexperiment.com, kordinuar nga The Liberators International në qytete të ndryshme mbarë botën.

Pjesëmarrja në datë 23 Shtator 2017, do të kontribuojë në krijimin e një mesazhi videozanor global për paqen dhe lidhjet humane në botë.

Regjistrohuni në event zyrtarisht në http://bit.ly/OfficialEyeContact2017  

Date: 23 Settembre 

Ora: 16.00 - 19.00

Place: Tirana Lake

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies