Nata e filmit për të drejtat e njeriut

    Nata e filmit për të drejtat e njeriut

Në kuadër të ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, dhe “Human Rights Film Festival Movies That Matter” , Qendra “Tirana Art” organizon Human Rights movie night.  Një aktivitet i ideuar nga  Ambasada e Mbretërisë së Vëndeve të Ulëta në  Tiranë. Një mbrëmje e cila mirërpret të gjithë të rinjtë dhe jo vetëm për të marr pjesë në shfaqjen e  filmit: "The Trial of Ratko Mladic", gjithashtu për të dhenë kontributin e tyre në diskutimin e hapur që do të vijojë.

Data: 10 dhjetor

Ora: 5 PM

Vendi: Qendra “Tirana Art”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies