Kuçedra - ekspozitë me fotografi

    Kuçedra - ekspozitë me fotografi

EcoAlbania dhe Instituti I Studimeve Antropologjike dhe Hapsinore, Qendra Kërkimore Sllovene e shkencave dhe artit, do të mbajnë  hapjen e ekspozitës me fotografi "Kuçedra - jeta në lumin e fudnit të egër në Evropë" në Qendrën Kulturore “Tulla”, Tiranë. Ekspozita e fotografit amerikan Nick St.Oegger dokumenton lumin Vjosa, një nga lumenjtë e fundit të egër të Evropës.

Data: 11-31 janar

Ora: 10 AM- 5:00 PM

Vendi: Qendra kulturore Tulla