Rrok’e Agimin -koncert për 75-vjetorin e Çlirimit të Shqipërisë

Me rastin e 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblli Popullor, me mbështetjen e nën kujdesin e Komisionit Qendror Shtetëror për përkujtimin e 75-vjetorit të çlirimit të Shqipërisë organizojnë një koncertë ndryshe.

Këngë lufte, muzikë filmash, orkestër simfonike dhe bandë elektrike në “Rrok’e Agimin”.

Krimtaria e kompozitorëve të së shkuarës, me interpretimin e këngëtarëve të së sotmes. Këngë të njohura lufte në versionin rock.

Data: 29 nëntor 2019

Ora: 19.00

Vendi: Parku Olimpik

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies