Biletë për në Polin e Veriut

    Biletë për në Polin e Veriut

“Biletë për në Polin e Veriut”  është premira më e re për fëmijë e cila vjen në skenë duke filluar nga data 21 dhjetor. Rezervoni biletën tuaj në 0695717746.

Data: 21 dhjetor- 18 janar Ora: 10:30 AM- 11:30 AM Vendia: ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies