Internet i sigurt ne shesh

    Internet i sigurt ne shesh

Një event i organizuar nga Bashkia Tiranë, UNICEF Albania dhe ALBtelecom Albania.

Aktivitetet që do të zhvillohen:

10:30 - 12:45 Muzikë dhe DJ,Quizze, Lojëra & Argëtim

12:45 - 13:00 Vizitë e Zyrtarëve Publik në Stenda

13:00 - 13:05 Hapja e aktivitetit nga moderatori

13:05 - 13:10 Fjalë përshëndetëse e Kryetarit të Bashkisë Tiranë

13:10 - 13:15 Fjalë përshëndetëse nga Përfaqësuesi i UNICEF në Shqipëri

13:15 - 13:20 Fjalë përshëndetëse nga CEO i Albtelecom

13:30 - 15:00 Muzikë dhe DJ,Quizze, Lojëra & Argëtim

Data: 22 nëntor 2019

Ora: 10:30 AM- 15:30 PM

Vendi: Sheshi Skenderbej

Eventi ne Facebook

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies